Purjus mehed kippusid kaklema

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus (

Pühade ajal oli politseinikel taas palju tegemist joobes inimestega. Osa purjutajatest muutus ka vägivaldseks.

Viljandi politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul teatati reedel kell 1.03 kaklusest Viljandis Tallinna tänaval kultuurimaja juures. Kaklejate isikud on kindlaks tehtud.

Reede kell 21.15 toimetasid politseinikud Abja-Paluojal Nuia teel asuvast korterist kainenemisele sinna tunginud endise elukaaslase.

Laupäeval kell 2.39 viisid politseinikud kainenema noormehe, kes kakles Viljandis Jakobsoni tänaval asuvas ööklubis.

Samal päeval kell 16.32 toimetati Viljandis Metsküla teel asuvast majast kainenemisele mees, kes muutus vägivaldseks oma ema vastu.

Umbes kümme minutit hiljem tuli aga Viljandist Männimäe tee garaažide juurest viia kiirabisse raskes joobes alaealine poiss, kes pärast emaabi saamist anti üle emale.

Purjus inimesed ei suutnud hoiduda ka autorooli istumisest ning kokku pidasid politseinikud kolme päeva jooksul kinni viis joobes juhti. Neist üks sõitis laupäeval kell 16.07 Viljandi—Väluste tee kolmandal kilomeetril Audiga kraavi.

Kainenemisele toimetati 15 isikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles