Võrkpallinaiskond alistas LiigaEura

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall asus kolme mängu võiduni peetavat meistrivõistluste finaaliseeriat 2:0 juhtmima.
Viljandi Metall asus kolme mängu võiduni peetavat meistrivõistluste finaaliseeriat 2:0 juhtmima. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Metalli naiskond teenis laupäeval Viljandi spordihoones peetud Eesti ja Soome ühisliigas raske, ent väga vajaliku 3:2 võidu LiigaEura üle.


Kohtumise viis geimi lõppesid viljandlannade poolt vaadatuna 23:25, 25:17, 25:11, 21:25 ning 15:3.

Varem ühisliigas seitse kohtumist järjest kaotanud Viljandi Metalli resultatiivsemad olid laupäeval Maarja Kerner ja Eliisa Peit. Turniiritabelisse kaks punkti lisanud Viljandi esindus jätkab liigas aga endiselt viimasel ehk üheksandal positsioonil. Vahe lähemate rivaalidega pole aga kuigi suur. Kaheksandal kohal paikneval Pislaplokil on võrdsete kohtumiste arvu juures üks punkt ning seitsmendat positsiooni hoidval Pieksämäkil kaks punkti rohkem.

Oma järgmise kohtmise peab Viljandi Metall eeloleval laupäeval, 8. detsembril Viljandi spordihoones. Kell 17 algavas kohtumises on tema vastane turniiritabeli teine LP Kangasala. Päev hiljem sõidavad viljandlannad Jõhvi, kus leiab aset Eesti karikavõistluste finaalkohtumine Võru naiskonnaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles