Peaarhitekt ei lubanud plekist kasti peatänavale

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ELMO RIIG
Seni Männimäel rendipinnal tegutsenud Stokkeri tööriistakeskus kolib praeguste plaanide kohaselt Tallinna ja Rohelise tänava nurgale suve hakuks. Eile oli võsastunud krunt vingete tuisuiilide meelevallas.
ELMO RIIG Seni Männimäel rendipinnal tegutsenud Stokkeri tööriistakeskus kolib praeguste plaanide kohaselt Tallinna ja Rohelise tänava nurgale suve hakuks. Eile oli võsastunud krunt vingete tuisuiilide meelevallas. Foto: Elmo Riig / montaaž

Viljandi uus peaarhitekt ei andnud heakskiitu Tallinna ja Rohelise tänava nurgale kavandatava tööriistakaubamaja kavandile.

Septembris linna peaarhitekti kohale asunud Laur Pihel kinnitas «Sakalale», et jättis Baltikumi suurima tööriistakaubamajade keti Stokker uue esinduse eskiisprojektile kooskõlastuse andmata, sest see nägi ette hoone fassaadi katmist plekist sandwich-paneelidega.

Copy
Tagasi üles