Rahvaliitlased loodavad järgmistel valimistel uue suutäie haugata

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1990. aastate lõpust Rahvaliiduna Eesti poliitilisel maastikul figureerinud erakond kannab tänavu kevadest uut nime: Eesti Konservatiivne Rahvaerakond.
1990. aastate lõpust Rahvaliiduna Eesti poliitilisel maastikul figureerinud erakond kannab tänavu kevadest uut nime: Eesti Konservatiivne Rahvaerakond. Foto: Liis Treimann / Postimees (montaaž)

Olukorras, kus Eesti parteipoliitiline toidulaud on viimaste kuude usalduskriisis kummuli pööratud, noolib vahepeal näljapajukil olnud Rahvaliit uue nime all taas oma suutäit.

Olustvere sovhoostehnikumis agronoomiks õppinud ja praegu Põltsamaa jahiseltsi juhtiv Margo Miljand on üleriigilises poliitikas tundmatu. Ometi on ta juba poolteist aastat juhtinud parteid, mis veel mõne aasta eest nautis Eesti poliitikas suurima ning ühe mõjuvõimsama organisatsiooni positsiooni.

Copy
Tagasi üles