Viljandimaa sport 26. novembrist 2. detsembrini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihokimeeskond Viljandi Metall peab laupäeval Eesti meistrivõistluste esiliigas oma hooaja esimese mängu  kodusaalis.
Saalihokimeeskond Viljandi Metall peab laupäeval Eesti meistrivõistluste esiliigas oma hooaja esimese mängu kodusaalis. Foto: Elmo Riig / Sakala

KOLMAPÄEV, 28. november


Kergejõustik. Kell 15 algab Viljandis Paalalinna viilhallis noorte võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» hooaja esimene maakondlik etapp.

Käsipall. Kell 19 on Viljandi spordihoones vastamisi meistriliiga meeskonnad Viljandi HC ja Aruküla.

Võrkpall. Kell 19.20 on Viljandi spordihoones meeste maakonna meistrivõistluste mängus vastamisi Veteranid ja Tarvastu.

REEDE, 30. november

Male. Viljandi maleklubi Fellin korraldusel peetakse Viljandi spordihoones malepäeva: kell 10 algavad maakonna koolinoorte individuaalsed meistrivõistlused, kell 11 on rahvusvahelise male suurmeistri Jaan Ehlvesti õpituba kõigile huvilistele ning kell 17.30 algavad maakonna täiskasvanute kiirmale meistrivõistlused.

LAUPÄEV, 1. detsember

Saalihoki. Kell 11 kohtuvad kesklinna kooli spordihoones Eesti meistrivõistluste esiliiga mängus Viljandi Metall ja EMÜ II meeskond.

Maadlus. Kell 12 algavad Viljandi spordihoones Martin Kleini mälestusvõistlused.

Võrkpall. Kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti ja Soome naiste võrkpalliliiga mängus Viljandi Metall ja Liiga Eura naiskond.

PÜHAPÄEV, 2. detsember

Lauatennis. Kell 10 on Viljandi spordihoones lauatenniseklubi Sakala karikasarja kolmas osavõistlus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles