Valdade võrkpalliturniiril võidutsesid Tarvastu võistkonnad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01: SUURE-JAANI VALLAVOLIKOGU: VILJANDI, EESTI, 01JUL05
SUURE- JAANI VALLAVOLIKOGU ISTUNG. HÄÄLETATI ÜHINEMISE POOLT. PILDIL ARNE MIILEN
er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA
SAKALA01: SUURE-JAANI VALLAVOLIKOGU: VILJANDI, EESTI, 01JUL05 SUURE- JAANI VALLAVOLIKOGU ISTUNG. HÄÄLETATI ÜHINEMISE POOLT. PILDIL ARNE MIILEN er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa tänavuste valdade võrkpalli meistrivõistluste võidutrofeed pälvisid Tarvastu valla mees- ja naiskond.


Meeste turniiril osales viiest vallast kaheksa ja naiste turniiril kuuest vallast seitse võistkonda. Pühapäeval Sürgavere spordihoones aset leidnud finaalidesse pääses eelturniiride kaudu neli tugevamat.



Meeste poolfinaalides alistas Tarvastu Halliste ja Suure-Jaani I Suure-Jaani II. Naiste poolfinaalides oli Viiratsi üle Suure-Jaani I-st ja Tarvastu Kõpust. Kõik neli kohtumist lõppesid 2:0.



Tulemusega 2:0 lahenesid ka kaks naiste kohamängu. Kolmandat ja neljandat kohta selgitavas kohtumises oli Suure-Jaani I üle Kõpust ning finaalis alistas Tarvastu Viiratsi.



Turniiri peakohtuniku Arne Miileni jutu järgi polnud mängud sugugi ühepoolsed. «Esikoha pärast oli ikka parasjagu pusimist. Tarvastu võitis geimid 16 ja 20 punktiga,» meenutas ta. «Ehk veidi ühepoolsem oli kolmanda koha mäng.»



Meeste mõõduvõtul kasutati võitja selgitamisel ära kõik kolm geimi.


«Tarvastu ja Suure-Jaani I vahel oli finaalivääriline andmine ning kolmas geim kuulus 15:11 Tarvastule,» rääkis Arne Miilen.



Maksimumi kasutasid kohamängudel ära ka pronksiheitlust pidanud Suure-Jaani II ja Halliste. Selles vastasseisus jäid peale Suure-Jaani valla mehed.



Sürgavere spordihoone ja selle juhi Arne Miileni eestvedamisel peetavatest meeste meistrivõistlustest osavõtt oli Miileni enda hinnangul mõõdukas.



«Seekord tegid kaasa viie valla meeskonnad, valdu on aga Viljamaal tunduvalt rohkem,» nägi ta turniirile kasvuruumi.



Naiste turniiri peakohtuniku ja organiseerija kohuseid täitis nagu varasematelgi aastatel Kildu kooli õpetaja Heino Poska.



Järgmisel nädalavahetusel peetakse Sürgaveres taas valdadevahelisi võrkpallilahinguid. 18. aprillil kell 10 algab seal Eesti valdade suvemängude meeste võrkpallivõistluste alagrupiturniir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles