Hetkel, mil politsei- ja piirivalveameti lennusalga helikopter AgustaWestland AW 139 Rubiini platsile laskus, tungis kõrvalasuva «Sakala» toimetuse paokil rõduukse vahelt sisse nii võimas tuuleiil, et pühkis lähimad kontorilauad paberitest ja kaustadest puhtaks.
Hetkel, mil politsei- ja piirivalveameti lennusalga helikopter AgustaWestland AW 139 Rubiini platsile laskus, tungis kõrvalasuva «Sakala» toimetuse paokil rõduukse vahelt sisse nii võimas tuuleiil, et pühkis lähimad kontorilauad paberitest ja kaustadest puhtaks. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eile õhtuhämaruses Viljandi südalinna sattunud inimesed olid tunnistajaks ärevust tekitavale vaatepildile. Vähe sellest, et Raekoja park ja Laidoneri plats kubisesid mitme tunni vältel politseinikest, kiirabitöötajatest ning päästjatest, laskus veidi pärast kella 17.30 suure müra saatel Rubiini platsi kohale politsei- ja piirivalveameti helikopter ning poetas sealsele murulapile musta erivarustust kandvad eriüksuslased. Hiljem tiirutas linna kohal veel kaks väiksemat Robinsoni helikopterit, mis maandusid järve ääres.

Kommentaarid
Copy