Sporditäikalt saab kasutatud varustust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvisel ajal tegutseb Viljandis populaarseks saanud vanakraamiturg spordihoones. Sel laupäeval saab seal kaubelda kasutatud spordivarustusega.
Talvisel ajal tegutseb Viljandis populaarseks saanud vanakraamiturg spordihoones. Sel laupäeval saab seal kaubelda kasutatud spordivarustusega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval kell 10 algab Viljandi vanas spordihoones esimest korda sporditäika, kus kõigil soovijatel on võimalus müüa ja osta kasutatud spordivarustust.

Suvel populaarseks saanud vanakraamiturg kolis külmade ilmade saabudes Viljandi vanasse spordihoonesse ning see andis tõuke spetsiaalse sporditäika korraldamiseks.

Viljandi spordikeskuse töötaja Igor Tavaste sõnul tuli idee juba populaarse vanakraamituru põhjal. «Oleme tähele pannud, et spordivarustuse vastu on vanakraamiturul huvi olnud, ning püüame nüüd Viljandis anda inimestele lihtsa võimaluse kaubelda oma vana spordivarustusega,» rääkis Tavaste. Tema jutu järgi plaanitakse sporditäikat korraldada ka kevadel.

Sporditäika korraldamisega on seotud ka mittetulundusühingu Viljandi Vanakraamiturg juhid Kiti Põld ja Andra Kütt. «Spordihoonelt tuli idee, aga me oleme samuti kohal, et inimesi aidata ja suunata,» lisas Põld.

Oma vana spordivarustuse müümiseks tuleb varem registreeruda Viljandi spordikeskuse telefonidel või

e-posti aadressil spordikeskus@viljandi.ee. Registreerimine on avatud 24. novembrini või kuni kohti jätkub. Neid on 70. Igale müüjale on ette nähtud kaks korda kaks meetrit suur plats, kuid kui vaja, on võimalik platse ka muuta.

Talveks ja kevadeks vanasse spordihoonesse kolinud Viljandi vanakraamiturul on järgmine müügipäev 8. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles