Tuleviku naisfännid andsid välja võrgutavate fotodega kalendri

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kuldkepp
Helen Kuldkepp Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi jalgpallimeeskonna Tulevik naisfännid andsid oma lemmikmeeskonna toetuseks välja kalendri fotodega, millel piigad on riided seljast heitnud.


Viljandi Tuleviku vutiklubi fännid pole päris tavalised Eesti vutifännid. Näiteks ei püüta mängudel viibides enda häält iga hinna eest kähedaks hõikuda. Samuti ei hiilga Tuleviku fänniklubi megasuure liikmeskonnaga. Selleski vallas rõhutakse pigem abstraktsetele väärtustele - las olla vähe inimesi, peaasi et hing oleks õiges kohas, kirjutab «Õhtuleht».

«Nii mõnegi teise Eesti vutiklubi fännid peavad meid seetõttu imelikuks. Sellega me ise nõus ei ole ja see kalender on käsiteldav ka väikese protestina tõestamaks, et lemmikmeeskonna toetamiseks on teisi viise peale karjumise,» räägib kauaaegne Tuleviku fänn Helen Kuldkepp, kes on ka projekti «Tuleviku kalender» eestvedaja.

Täielikult vabatahtliku tööna valminud kalendri koostamisel ei saanud tasu modellid, fotograaf ega kujundaja.

«Minu meelest on idee väga hea,» lausub Tuleviku mängija Rain Tölpus. Vigastuste tõttu pole ta viimasel ajal olnud treeningul üleliia sage osaleja, kuid peaaegu alati, kui kohal viibib, on mängijate seas kalendrist juttu tulnud. Siililegi selge, et midagi nii erakordset oodatakse pikisilmi. «Mul endal on kindlasti plaan kalender osta ja seinale panna,» ütleb Tölpus.

Kuldkepp selgitab, et kuna kalendri peamine eesmärk on meeskonna toetuseks raha teenida, ei paisata seda müüki poodides, mis tahavad vaheltkasu saada, vaid esialgu trükitud 1000 eksemplari tahetakse maha müüa käest kätte süsteemil.

«Senine tagasiside on olnud üdini positiivne. Isegi endised Tuleviku mängijad on ühendust võtnud ja uurinud, millal kalendrit osta saab. Paistab, et kõik klubiga seotud inimesed ootavad põnevusega,» lausub Kuldkepp.

Kalendri ostmiseks tuleb võtta Heleniga ühendust aadressil helen@jktulevik.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles