Silindia naiskond võitis Elioni võrkpalli rahvaliiga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugevamasse gruppi kuulunud Viljandi Silindia naiskonnal õnnestus
võrkpalli Elioni rahvaliiga turniir võita.
Tugevamasse gruppi kuulunud Viljandi Silindia naiskonnal õnnestus võrkpalli Elioni rahvaliiga turniir võita. Foto: Internet

Eesti harrastusvõrkpallureid ühendava Elioni rahvaliiga finaalturniiril pälvis Silindia naiskond tugevaima grupi võidukarika.


Naiste A-tugevusgrupi üheksa osalejaga põhiturniiri lõpetas Silindia kolmandana. Laupäeval Tartumaal põhiturniiri nelja parema vahel aset leidnud finaalis õnnestus tal aga oma mullune teine koht kirkaima karika vastu vahetada.



Sealsamas peetud meeste B-tugevusgrupi finaalis saavutas Pärsti valla esindus kolmanda koha.



Tänavu korraldati Elioni rahvaliiga turniir seitsmendat hooaega.



Meeste tugevaimas grupis seekord Viljandimaalt osalejaid polnud. B-grupis alustasid Pärsti valla kõrval veel Tarvastu vald ja spordiklubi Valma-Tamme. Kolmel korral selles tugevusgrupis võitnud Tarvastu esindus piirdus tänavu liiga teise etapiga. Valma-Tamme jäi toppama Viljandi ja Pärnu võistkondade vahel peetud avaetapil.



Naiste B-grupi turniiri alustas Viljandimaalt koguni seitse võistkonda. Neist teisele etapile, Lääne regiooni turniirile jõudsid Viiratsi ja Saarepeedi esindus, paraku ei õnnestunud kummalgi sealt edasi pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles