Kõrgliiga esindus jäi poolfinaali ukse taha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval selguvad Suure-Jaanis maakonna lauatennise meistrid.
Laupäeval selguvad Suure-Jaanis maakonna lauatennise meistrid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi klubi kõrgliiga esinduse Sakala/Kinema ees jäi Eesti võistkondlike lauatennise meistrivõistluste veerandfinaali uks suletuks ning see tähendab meeskonnale ühtlasi hooaja lõppu.


Kõrgliiga meeskondade põhiturniiri viimasel mängupäeval laupäeval Narvas oli Sakala/Kinema küll edukas, teenides tabelisse lisaks maksimaalsed kolm võitu, paraku sellest edasipääsemiseks ei piisanud.



Viljandi võistkonna treenerile ja Sakala klubi juhile Peeter Allikojale ei tulnud viies koht edukast neljandast mängupäevast hoolimata teab mis üllatusena. «Meie edasipääsuvõimalus nelja parema sekka oli juba enne laupäeva vaid teoreetiline,» nentis ta.



Treeneri jutu järgi vajanuksid viljandlased peale enda eduka esituse ka veidi konkurentide ebaõnne. «Lisaks võitudele oleks olnud tarvis kas Narva või Valgu võistkonna kaotust näiteks Tallinna Kalevile. Kahjuks nii ei läinud.»



Pettumust Allikoja siiski ei tunnistanud. «Ühe eesmärgi, säilitada koht kõrgliigas, me tänavu täitsime,» võttis ta tiitlivõistluste põhiturniiri lühidalt kokku.



Kõrgliiga meeskondade põhiturniiri viimasel mängupäeval teenis Sakala/Kinema koosseisus Oleg Kartuzov, Jaanus Allikoja ja Raini Tsäko 4:0 võidu Koeru spordiklubilt ning oli raske heitluse järel 4:3 parem ka Rakvere Pinxist. Päeva kolmas võit tuli viljandlastele Haapsalu esinduse loobumise järel.



Nagu Peeter Allikoja tõdes, oli pääs nelja tugevama võistkonna sekka viljandlastele võrdlemisi lähedal — sellest jäi neid lahutama kõigest üks punkt. Kolmandast ja teisest kohast jäid nad kahe punkti kaugusele.



«Varasematel mängupäevadel andsime ära paar rumalat punkti, ühe neist Narva esindusele,» lausus Allikoja.



Klubi juhi jutu järgi üritab Sakala kõrgliiga meeskond taas koduste tiitlivõistluste medalikonkurentsi sekkuda tuleval aastal.



«See, et jätkame kõrgliiga tasemel, on põhimõtteliselt selge, osa kokkuleppeidki on mängijatega sõlmitud,» rääkis ta.



Kellega ta tulevaks hooajaks käed löönud on, ei soostunud Allikoja avaldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles