Aktsioon aastapäeva auks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodanikuliikumine «Aitab valelikust poliitikast» on korraldanud Tartus kaks meeleavaldust. Pilt pärineb 29. oktoobri aktsioonilt.
Kodanikuliikumine «Aitab valelikust poliitikast» on korraldanud Tartus kaks meeleavaldust. Pilt pärineb 29. oktoobri aktsioonilt. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Eile tähistas Reformierakond oma 18. aastapäeva. Samal ajal korraldas sotsiaalmeediakanalist Facebook alguse saanud kodanikuliikumine «Aitab valelikust poliitikast» Tartus reformipartei vastu protestiaktsiooni.

Tartu linnavalitsuse istungi järgsele pressikonverentsile kõndisid eile ootamatult kaks protestijat, kes andsid oravaparteilasest linnapeale Urmas Kruusele kingipaki ning kutse sama päeva õhtul Tartu raekoja platsil asetleidvale valeliku poliitika vastasele meeleavaldusele. Kruuse lubas üritusele minna.

«Ma arvan, et nii meie erakonnal kui teistel erakondadel on olnud hetki, mida on tagantjärele piinlik meenutada. Üldkokkuvõttes tahame Eesti riigile ja rahvale siiski ju parimat,» vahendas «Tartu Postimees» Urmas Kruuse sõnu.

Tänaseks Facebookis ligemale 1400 meeldimist kogunud liikumine korraldas esimese Reformierakonna-vastase aktsiooni 29. oktoobril. Siis tulid inimesed erakonna kontori ette meelt avaldama nii Tallinnas kui Tartus. Laupäeval, kui leiab aset Viljandi aktsioon, korraldab «Aitab valelikust poliitikast» järjekordse meeleavalduse Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles