Politsei alustab vihjeliini kampaaniat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejate abiga filmiti viis reklaamklippi.
Näitlejate abiga filmiti viis reklaamklippi. Foto: Politsei

Juba mõnda aega töötab Lõuna-Eesti politseiprefektuuri teeninduspiirkonnas asuvates maakondades liiklusliini vihjenumber 14900, kuhuvõib helistada igaüks, kes märkab liiklusrikkumist.


Patustajatega võetakse ühendust ja juhitakse tähelepanu ebakorrektsele käitumisele. Selline vahetu rikkumisejärgne manitsus mõjub kohe ning senine liiklusliini tööpraktika on näidanud, et inimlik suhtlemine läheb liiklusrikkujatele sageli rohkem korda kui karistus.

Nüüd on nõuks võetud anda liiklusliinile võimalikult laia kõlapinda ja kaasatud selleks oma ala vintskemad tegijad.

Eesmärk on viia liiklusliini olemus ja number 14900 paljudele televisiooni ja interneti vahendusel koju kätte. Oma õla on alla pannud Vanemuise teater. Näitlejate abiga filmiti viis reklaamklippi, kus korstnapühkija ja teed ületava neiu vahel tärkavate tunnete kaudu antakse infot liiklusliini tegevuse kohta.

Igas klipis näidatakse igapäevaliikluses esinevat ebakorrektset käitumisviisi, mille puhul pakub liiklusliin tõhusat abi ning tänu helistajatele meie kõigi heaolu ja turvalisust parandab.

Liiklusliini tutvustavad klipid leiad kodulehelt. Head vaatamist ja äratundmist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles