Verekeskus pelgab Viljandis ummistust

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi doonorid on pidanud hepatiidipuhangu pärast üle aasta ootama, et saaks verd loovutada. Esimene doonoripäev ootab ees 27. novembril. Foto on tehtud septembrikuisest doonoripäevast Pärnus.
Viljandi doonorid on pidanud hepatiidipuhangu pärast üle aasta ootama, et saaks verd loovutada. Esimene doonoripäev ootab ees 27. novembril. Foto on tehtud septembrikuisest doonoripäevast Pärnus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kuu lõpul saab Viljandis taas verd loovutada. Tartust tulevad arstid ja laborandid kohale lausa kolmeks päevaks ning lähemal ajal on plaanis doonoripäevi korraldada ka maakonna väiksemates keskustes.

«Jah. Nüüd on lubatud,» kinnitas terviseameti epidemioloogilise valmisoleku büroo direktor Irina Dontšenko ja lisas, et olukord on soodne. «Esinenud on küll üksikuid A-hepatiidi juhtumeid, aga need on tõesti väga üksikud ega mõjuta kuidagi seda rahulikku olukorda, mis praegu Viljandimaal valitseb.»

Copy

Märksõnad

Tagasi üles