Soojad ilmad muutsid ööklubi külalised agressiivseks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Esimesest soojast ilmast uljust saanud Viljandi ööklubi külalised ründasid ööl vastu laupäeva nii turvamehi kui teineteist.


Esimene intsident juhtus laupäeval kell 3.01, kui kaks purjus meest üritasid ööklubisse Red tungida turvamehe vastu jõudu kasutades. Politsei viis mõlemad ründajad kainenema.

Poolteist tundi hiljem sai politsei väljakutse, sest oli vaja lahendada ööklubi turvatöötaja ja kliendi vahelist konflikti. Selgituse kohaselt oli külastaja ööklubi tantsupõrandal joogiklaasi lõhkunud. Klubi turvatöötaja hakkas lõhkujat saalist minema toimetama ning olevat kannatanu treppide juures väidetavalt lahti lasknud. Selle tulemusena klubi külaline kukkus ja viidi vigastuste fikseerimiseks haiglasse.

Sellega polnud sündmused aga lõppenud. Kell 5.07 pöördus politsei poole üks inimene, kes rääkis, et teda peksti ööklubi ees. Väidetava peksja isik on teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles