Keskuse tualetist leitud kotikesed äratasid kahtlust

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru noorsoopolitseinik Elar Sarik ja tema partner, narkokoer Eros on korduvalt töö asjus Viljandisse sattunud ning alati ka midagi kahtlast avastanud.
Võru noorsoopolitseinik Elar Sarik ja tema partner, narkokoer Eros on korduvalt töö asjus Viljandisse sattunud ning alati ka midagi kahtlast avastanud. Foto: Sille Annuk / Postimees

Kolmapäeval Sakala keskuses maavalitsuse korraldatud konverentsil «Märka mind» narkootilistest ainetest rääkinud Võru noorsoopolitseinik Elar Sarik märkis laval, et on Viljandisse sattudes alati midagi kahtlast avastanud.

Eelöeldu kinnituseks lausus korrakaitsja, et oli ka seekord leidnud Sakala keskuse tualetist väikeseid kilekotte, millesse tavatsetakse sageli uimasteid pakkida.

Ajalehele antud intervjuus eelistas politseinik jääda siiski ettevaatlikuks ega tõtanud väitma, nagu tarvitataks siinses keskses kultuuriasutuses, kus pealegi asub noortetuba, keelatud uimastavaid aineid.

Copy
Tagasi üles