Spordikool võõrustab taas võimlemispidu

, võimlemistreener, «Gymnafesti» korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülehomme koguneb Viljandisse üle poole tuhande võimleja, sest siin peetakse «Gymnafest 2012» Lõuna-Eesti eelvoor.
Ülehomme koguneb Viljandisse üle poole tuhande võimleja, sest siin peetakse «Gymnafest 2012» Lõuna-Eesti eelvoor. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval peetakse Viljandi spordihoones võimlemisfestivali «Gymnafest 2012» Lõuna-Eesti eelvoor.

Kell 13 algaval võistluspäeval astub žürii ja publiku ette 44 laste-, noorte-, juunioride, seenioride ja koondrühma. Kokku on Viljandisse oodata üle poole tuhande võimleja.

Kõige arvukamalt on esindatud Tartu klubid. Sealne Janika tuleb üheksa ja Rütmika kaheksa rühmaga. Viljandi au kaitsevad spordikooli võimlejad treener Katrin Petersoni juhendamisel ja Paalalinna kooli rühm Merili Marksalu juhendamisel.

Viljandis saab näha palju kõrge tasemega võimlemiskavu. Oma uue vabakava esitab Eesti rühmvõimlemise meistrivõistlustel tiitli ning maailmameistrivõistlustel neljanda ja maailma karikavõistlustel kolmanda koha pälvinud Janika klubi meistriklassi rühm Sun­shine. Rütmika toob taas publiku ette meesvõimlejad: isad koos lastega ja grupi Can-Can.

Põnevaid kavasid on oodata koondrühmade grupis, kus kõige arvukama, 44 võimlejast koosneva esinduse paneb välja Kilingi-Nõmme klubi Githa.

Žürii valib eelvoorudes välja paremad, kes pääsevad laureaaditiitli eest võistlema 25. novembril Tartus A. Le Coqi spordimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles