Eesti noortesõbralikem ajakirjanik töötab «Sakalas»

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Seil
Liisi Seil Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti noorteühenduste liidu meediakonverentsil kuulutati välja 2012. aasta noortesõbralikem meediaväljaanne ja ajakirjanik. Kolmandat aastat korraldatud konkursi žürii valis noorte esitatud kandidaatidest tiitlite väärilisteks ajalehe «Sakala» reporteri Liisi Seili ja ajalehe «Hiiu Leht».

«Hiiu Leht» esitati konkursile kohaliku noortekogu toetamise eest ning Hiiumaa noorte tegemiste üldise kajastamise eest. Liisi Seili puhul toodi välja tema siiras huvi maakonna noorte tegemiste vastu ning noorteühingute koolitamist ja toetamist.

Eesti noorteühenduste liit korraldab aasta noortesõbralikema meediaväljaande ja ajakirjaniku konkurssi, et tunnustada Eestis vähe kajastust leidva noortevaldkonna abistajaid meedias.

«Meil on hea näha, et igal aastal tuuakse välja järjest rohkem ajakirjanikke ja väljaandeid, kes noorte teemadest huvituvad. Loodame, et selline trend jätkub ning kunagi kajastatakse Eestis noorte uudiseid sama palju kui muid päevateemasid,» võttis konkursi kokku noorteühenduste liidu avalike suhete spetsialist Karl Hallik.

Konkursi lõppu tähistaval meediakonverentsil esines koolitusblokiga ka 2010. aasta konkursi võitnud Alo Raun, kes õpetas noori kirjutama sellist pressiteadet, mis ka ajakirjanikku huvitab. Konverentsil osalenud 60 noort ammutasid päeva jooksul teadmisi ka vabatahtlikega suhtlemisest ning kriisikommunikatsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles