Vikerkaare kinnistu on soolase hinnaga müügis

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne aasta eest kavandati omaaegse Vikerkaare restorani asemele iselaadse väljanägemisega spaahotelli, kuid masu mõjul jäi plaan helesiniseks unistuseks. Nüüd on maatükk koos arendusprojektiga kinnisvaraportaalides müügis.
Mõne aasta eest kavandati omaaegse Vikerkaare restorani asemele iselaadse väljanägemisega spaahotelli, kuid masu mõjul jäi plaan helesiniseks unistuseks. Nüüd on maatükk koos arendusprojektiga kinnisvaraportaalides müügis. Foto: Elmo Riig / montaaž

Viljandi järve kaldal paiknevale Vikerkaare kinnistule, kuhu masu eel pidi kerkima uhke spaahotell, on taas hinnasilt külge riputatud.

Omaaegse rannarestorani kohale on veekeskust ja majutusasutust tahtnud läbi aastate rajada mitu firmat. Viimati oli idee päevakorral 2009. aastal, mil kohalik ettevõte Levi Ehitus lammutas seal rannarestorani varemed ning valmistus uusehitise püstitamiseks koppa maasse lööma.

Copy
Tagasi üles