Peeter Vahtra: halva ja hea mängu vahe on tänavu suurem

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Vahtra
Peeter Vahtra Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi võrkpallinaiskond on eelmise eduka hooaja järel Soome meistriliigas praeguseks peetud kuue kohtumise järel tabeli viimasel real. Kirjas on üks võit ning lisapunkt viiegeimise kaotuse eest.


Naiskonna Viljandi Metall juhendaja Peeter Vahtra tunnistab võrkpalliporitaalile volley.ee antud usutluses, et seni pole suudetud saavutada mullust stabiilsust ning vahe hea ja halva mängu vahel on liiga suur.

«Me ei mängi enam nii stabiilselt. Soome naiskonnad on meist koosseisu poolest ühtlasemad ja füüsiliselt tugevamad, oleme nende vastu tasavägised geimilõpud maha mänginud,» selgitas Peeter Vahtra.

Treener tõdeb, et kindlat liidrit naiskonnas pole. «On mitu mängijat, kes suudavad vajadusel mängu enda peale võtta. Püüame olla tugevad võistkonnana,» lausus Vahtra.

Tema kinnitust mööda naiskonnas siseprobleeme pole, ent pealtnäha pole võistkond ka mullusest tugevamaks muutunud. «Kui eelmisel hooajal suutsime võitudega üllatada, siis tänavu osatakse meid rohkem karta,» kordas Vahtra varemgi välja öeldut.

«Selget elementi, milles alla jääme, pole, kord veab alt vastuvõtt, kord miski muu. Juba aastaid on Eesti naiste võrkpalli suurim probleem olnud blokeerimine. Analüüsime oma mängu palju, ühte kindlat põhjust ei ole. Meie tugeva serviga on kohanetud, kogu mäng peab stabiliseeruma.»

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall jätkab kohtumisi Soome meistriliigas ületuleval nädalavahetusel Viljandis. 17. novembril on tema vastane Oriveden Ponnistus ja 18. novembril Hämeenlinna PK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles