Gunnar Klettenberg teenis Poolas reitingupunkte

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval jõudis Poolas Lesznos lõpule kaks nädalavahetust kestva võistlusperioodi esimene pool. Grand prix' sõidus jõudis auhinnatavate sekka Gunnar Klettenberg ja L.B. Canaval L.B. La Silla.


Laupäevast esmaspäevani Leznos väldanud CSI3* tasemega turniiri grand prix' takistuste kõrgus on traditsiooniliselt 150 sentimeetrit. 58 võistluspaari seas startis ainsa Eesti sportlasena Gunnar Klettenberg hobusel L.B. Canaval L.B. La Silla. Meie võistluspaar läbis põhiparkuuri vigadeta, sama suutis veel 11 sportlast. Paraku langes ümberhüpetel kaks takistust ning tulemuseks jäi auhinnaline 11. koht ja viis takistussõidu Rolex Rankingu punkti.

Grand prix' võit läks Jaapani pikkade traditsioonidega ratsadünastiasse kuuluvale, kuid Euroopas treenivale Taizo Sugitanile hobusel Avenzio. Teise kohaga lõpetas Frank Schuttert Hollandist hobusel Winchester H ning kolmandana Itaalia paar Lorenzo De Luca ja Unex Voske.

Juba eeloleval neljapäeval võistlused Lesznos jätkuvad, pühapäeval on seal kavas meie Kesk-Euroopa liiga eelviimane maailma karikasarja etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles