Mängud Soomes punktilisa ei toonud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi naiskond nädalavahetusel Soomes punktilisa ei teeninud.
Viljandi naiskond nädalavahetusel Soomes punktilisa ei teeninud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi võrkpallinaiskond teenis laupäeval ja pühapäeval Soomes peetud kahe mängu peale ühe geimivõidu. Turniiritabelis on eestlased kukkunud viimasele ehk üheksandale positsioonile.

Pühapäeval Eesti ja Soome naiste võrkpalli ühisliigas oma kuuenda kohtumise LP Kangasalaga pidanud viljandlannad pidid tunnistama vastase kindlat paremust. Viljandi Metall suutis esimeses ja kolmandas geimis korjata vaid 14 punkti, teises nelja võrra enam.

Päev varem Hämeenlinnas sarja liidriga kohtunud Viljandi Metall suutis avageimi võita 25:17, ent kolmes järgmises pidi numbritega 12:25, 19:25 ja 16:25 kaotusega leppima.

Viljandi naiskond on Eesti ja Soome ühisliigas pidanud kuus kohtumist. Turniiritabelis on tal neli punkti, ainus võit on ette näidata Orivedeni Ponnistuse üle.

Järgmised kaks kohtumist peab Viljandi Metall ületuleval nädalavahetusel Viljandis. 17. novemberil on tema vastane Oriveden Ponnistus ja 18. novembril Hämeenlinna PK.

Eesti ja Soome naiste võrkpalli ühisliiga turniiritabeliga saab tutvuda siin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles