Selver avab kesklinnas supermarketi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem kui 15 aastat tagasi valminud postkontori hoone lammutatakse tõenäoliselt kevadel ning sinna tulevad kaupluseruumid.
Rohkem kui 15 aastat tagasi valminud postkontori hoone lammutatakse tõenäoliselt kevadel ning sinna tulevad kaupluseruumid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Selveri ja R&R Halduse vahel sõlmiti üürileping, mille kohaselt rajatakse Viljandi linna tuleval aastal veel üks Selver. Uus supermarket tuleb praeguse postimaja asemele, mis on kavas lammutada.

«Suurt kauplust me ei plaani. Tuleb Männimäe Selveriga võrreldav väike supermarket, kus keskendume peamiselt värskele ja rikkalikule toidukauba valikule, aga toome lettidele ka esmatarbekauba,» rääkis Selveri keti juht Andres Heinver.

Tulevase Selveri üldpinnaks on planeeritud 1526 ruutmeetrit, millest 1005 ruutmeetrit võtab enda alla müügisaal. Selveri avamisega luuakse Viljandis ligikaudu 25 uut töökohta. Kaupluse avamisaeg on hetkel planeeritud järgmise aasta sügisesse.

R&R Halduse esindaja Riho Maisa sõnul tuleb loodavasse keskusesse lisaks Selverile veel kuni 1600 ruutmeetrit kaubandus- ja teeninduspinda. «Kindlasti jätkab keskuses Eesti Post, teiste pindade osas käivad veel läbirääkimised. Uus rajatav keskus ühendatakse Viljandi Centrumi kaubanduskeskusega,» selgitas Maisa.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles