Treenerid korraldasid veerandfinaalis vahetuste ralli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall.
Viljandi Metall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall kohtub Eesti karikavõistluste poolfinaalis Audentese SG / Noortekoondisega. Edasipääsu vormistas tiitlikaitsja kolmapäeval kodupubliku ees.


Eesti naiste karikavõistluste veerandfinaalis teist korda vastamsi olnud Viljandi Metalli ja Tartu Ülikooli / Eedeni kohtumine lõppes 3:0, nagu see oli ka kahe nädala eest Tartus peetud avamängus.

Kolmapäeva õhtul Viljandis aste leidnud teine kohtumine kulges küll võõrustajate dikteerimisel, ent üliõpilasnaiskond ei pakkunud favoriidile võitu kergelt. Mõne päeva eest samas saalis Eesti üliõpilasmeistriteks pärjatud tartlannad tegutsesid hästi kaitses ning suutsid end mängus hoida eelkõige kiirete nurgarünnakutega, mille blokeerimisega viljandlannad sageli hädas olid.

Võidukohustuse koormaga Viljandi Metall pingutas väljakul parasjagu nii palju, kui seda just tarvis oli. Kohtumise teine pool kujunes juba suuresti mängijate vahetuste ralliks. Juhendajad Peeter Vahtra Viljandist ja Andres Toode Tartust andsid palliplatsil võimaluse end tõestada kõigile võistkonna liikmetele.

Viljandi Metall võitis kolmapäeval peetud kohtumise geimid 25:21, 25:22 ja 25:19. Võitjate resultatiivseim oli diagonaalründaja Merilin Salben.

Eesti karikavõistluste poolfinaalidest edasipääseja selgub ühe kohtumise tulemusena ning finalistid peavad olema selgitatud 26. novembriks.

Viljandi Metall läheb karikasarja teises ringis kokku sinna loosi tahtel otse pääsenud Audentese SG / Noortekoondisega. Teine finalist selgub paarist Famila / Võru VK ja Tallinna Tehnikaülikool. Eesti karikavõitjad selguvad 9. detsembril Jõhvis.

Viljandi Metall jätkab eeloleval nädalavahetusel põhiturniiriga Eesti ja Soome ühisliigas. Viljandlannadel seisab ees reis Soome, laupäeval mängivad nad seal Hämeenlinna ja pühapäeval Kangasala naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles