Õpetaja küpsetas väärt leiva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Kuus hakkas leiba tegema kolm aastat tagasi ning kujundas küpsetise aja jooksul oma pere maitsele vastavaks. Ka selle lõhn on hea ja kodune — nii nagu ühele leivale kohane.
Triin Kuus hakkas leiba tegema kolm aastat tagasi ning kujundas küpsetise aja jooksul oma pere maitsele vastavaks. Ka selle lõhn on hea ja kodune — nii nagu ühele leivale kohane. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kirivere põhikooli käsitöö ja kodunduse õpetaja Triin Kuus tõusis eelmisel nädalal suure tähelepanu keskmesse: tema valmistatud küpsetis tunnistati Eesti parimaks koduleivaks.

Võistluse «Leiburi leivategu 2012» võitjad kuulutati välja möödunud kolmapäeval ning rahaline auhind polnud ainus, mis võitjale osaks langes. Nimelt võtab Leibur tema leiva tuleval aastal tootmisse ning see võib jõuda iga Eesti pere lauale.

«Hästi vahva ja põnev tunne on, et minu retsept niimoodi kasutust leiab,» tõdes Triin Kuus, kes on kodus perele rukkileiba küpsetanud juba kolm aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles