Suuremateks töödeks raha pole

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi abilinnapea Rein Triisa
Viljandi abilinnapea Rein Triisa Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi abilinnapea Rein Triisa nentis, et sel aastal peab Viljandi halvas seisukorras tänavate puhul leppima pindamise ja aukude lappimisega — kapitaalsemate tööde tarvis raha pole.


Suurematest objektidest on tänavu Triisa sõnul kavas Reinu tee läbimurde lõpetamine ja turuplatsi ümberehitamine.



«Esmaspäeval kuulutame välja riigihanke turuplatsi uuendamiseks ja siis läheb veel paar-kolm nädalat, kuni selgub, kui palju see kõik maksma võib minna. Seejärel otsustame, mida ja kui palju tänavu seal teha saab,» rääkis ta ning lisas: «Me tahame tõesti selle häbipleki ruttu likvideerida.»



Tänavaaukude lappimine läheb linnavalitsusele sel aastal maksma 650 000 krooni ja pindamine 1,6 miljonit krooni. Lappimistöid alustatakse kohe, kui ilm lubab, ja valmis peasid need olema 15. maiks.



Viljandi kõige hullemas seisus tänavatest kõneldes lausus Triisa: «Mis siin salata, eelmisel aastal oli kogupilti vaadates parem tunne kui tänavu.»



Abilinnapea sõnul peaks tänavu jõutama sinnamaale, et kõik linna kruusateed on pinnatud. Siis saab järgmisel aastal hakata põhjalikumalt korrastama neid tänavaid, mis on halvimas seisukorras.



«Raua tänavaga tahame juba tänavu tegelema hakata. Taotleme selleks nagu Reinu tee läbimurdegi puhul raha Ettevõtluse Arendamise sihtasutusest,» nentis Triisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles