Viljandi Metall kohtub laupäeval Rovaniemi naiskonnaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall pidi hooaja esimeses kodusaalis peetud neljageimises kohtumises tunnistama Pihtipudase Pislaploki paremust. Juba 27. oktoobril on viljandlannad taas kodupubliku ees, siis on nende vastane Rovaniemi Woman Volley naiskond.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall pidi hooaja esimeses kodusaalis peetud neljageimises kohtumises tunnistama Pihtipudase Pislaploki paremust. Juba 27. oktoobril on viljandlannad taas kodupubliku ees, siis on nende vastane Rovaniemi Woman Volley naiskond. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall peab laupäeval kell 17 Viljandi spordihoones Eesti ja Soome naiste ühisliigas turniiri neljanda kohtumise, milles võõrustab Rovaniemi Woman Volley ehk WoVo esindust.

Võistkonna juhendaja Pasi Rautio on olnud lähedalt seotud ka Eesti võrkpalliga: kaheksa aasta eest juhendas ta siin Pärnu klubi ja Eesti koondmeeskonda.

Soome meistriliigasse tõusnud Rovaniemi naiskond on seni võitnud kolmest mängust ühe. Avakohtumises suutis ta 3:1 üle mängida Pislaploki. Kaotust on liiga uustulnuk pidanud tunnistama Anu Ennoki koduklubile Oriveden Ponnistus ja Pieksamäkile.

Kahe viimati nimetatud naiskonnaga on tänavu võõral väljakul kohtunud ka Viljandi Metall. Kahe nädala eest teenisid viljandlannad ühe tabelipunkti, kui olid sunnitud viiegeimises vastasseisus alla vanduma Pieksamäkile. Oriveden Ponnistuse vastu korjasid viljandlannad 3:0 võiduga kolm tabelipunkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles