Märt Israel jätkab koostööd Vesteinn Hafsteinssoniga

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Õpetamiskihk on temas ju endiselt olemas. Kui ta jääb paiksemaks ning rühmas on vähem inimesi, ei näe ma küll mingit probleemi. Tean, et ta tahab oma teadmisi kasutada ja õpilastele edasi anda.»

Need sõnad kuuluvad kettaheitjale Märt Israelile ja mees, kellest ta räägib, on treener Vesteinn Hafsteinsson. Kuigi kolmapäeval selgus, et islandlasest treeneri ja olümpiavõitja Gerd Kanteri koostöö on lõppenud, läheb Israelil kõik vana viisi edasi.

Märt Israel naudib veel viimaseid puhkusenädalaid, seejärel hakkab valmistuma uueks hooajaks. Päris niisama ei vedele ta praegugi, vaid hoiab end vormis kergelt liigutades. Kui algavad tõsised treeningud, võtab Israel ette Hafsteinssoni koostatud plaanid.

«Ilmselt sõidan vahepeal Vesteinni juurde Rootsi, aga kui tema ja Eesti kergejõustikuliidu koostöö jätkub, põikab ta ju ka ise mõne korra aastas siia,» analüüsis Israel koostöö vorme. «Tõtt-öelda olen alati treeninud päris palju omapäi ega näe selles mingit probleemi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles