Rahvaliidu fraktsioon külastab Viljandimaad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringsõidul osalevad riigikogu Eestimaa Rahvaliidu fraktsiooni liikmed Mai Treial, Villu Reiljan (pildil), Ester Tuiksoo, Jaanus Marrandi ning erakonna aseesimees Kajar Lember.
Ringsõidul osalevad riigikogu Eestimaa Rahvaliidu fraktsiooni liikmed Mai Treial, Villu Reiljan (pildil), Ester Tuiksoo, Jaanus Marrandi ning erakonna aseesimees Kajar Lember. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Täna külastavad riigikogu Eestimaa Rahvaliidu fraktsiooni liikmed Viljandimaad, kohtuvad maakonna elanikega ning külastavad piirkonna haridusasutusi.


Ringsõidu eesmärk on tutvuda maakonna eri piirkondade olukorraga ning arutada kohalike inimestega Eesti poliitika ja majanduse hetkeseisu ning töökohtade säilitamise ja loomise võimalusi.

Ringsõidul osalevad riigikogu Eestimaa Rahvaliidu fraktsiooni liikmed Mai Treial, Villu Reiljan, Ester Tuiksoo, Jaanus Marrandi ning erakonna aseesimees Kajar Lember.

Kava

• Kell 10.30 kohtumine kohalike elanikega Karksi kultuurikeskuses. (Ester Tuiksoo, Jaanus Marrandi, Kajar Lember)

• Kell 10.30 Võhma linnavalitsuse, kooli ja lasteaia külastus. (Mai Treial, Villu Reiljan)

• Kell 12.00 kohtumine kohalike elanikega Võhma rahvamajas. (Mai Treial, Villu Reiljan)

• Kell 13 kohtumine kohalike elanikega Tuhalaane külamajas. (Ester Tuiksoo, Jaanus Marrandi, Kajar Lember)

• Kell 14.30 kohtumine Rahvaliidu Viljandimaa maakonnaühenduse juhatusega. (Ester Tuiksoo, Jaanus Marrandi, Kajar Lember, Mai Treial, Villu Reiljan)

• Kell 16.50 Holstre- Polli spordikeskuse külastus. (Ester Tuiksoo, Jaanus Marrandi, Kajar Lember, Mai Treial, Villu Reiljan)

• Kell 17.10 kohtumine Viljandi linna ja maakonna rahvaliitlastega. (Ester Tuiksoo, Jaanus Marrandi, Kajar Lember, Mai Treial, Villu Reiljan)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles