Rahvaliiga ootab Viljandimaalt osalejaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harrastusvõrkpallureid koondav Credit24 rahvaliiga alustab üheteistkümnendat hooaega ning ootab kaasalööjaid kogu Eestist, sealhulgas Viljandimaalt.

Eesti võrkpalliliidu veetavas rahvaliigas on algava hooaja suurim uuendus see, et senise kahe tugevusgrupi kõrvale on loodud kolmas ehk C-grupp. Liiga projektijuhi Triin Veidemani sõnul on sellesse oodatud eelkõige need võistkonnad, kes liituvad populaarse sarjaga esimest korda.

«Ootame kõiki võistkondi, kes pole seni veel rahvaliigas osalenud, algajaid harrastusvõrkpallureid, kes ei ole oma tasemes ja oskustes kindlad või soovivad saada võistluskogemust,» selgitas ta.

Rahvaliiga hooaeg algab novembris ning kulmineerub aprillis peetava finaalturniiriga. Võistkondi saab mängudele registreerida 5. novembrini internetikeskkonnas volley.ee.

Osavõtutingimuste ja registreerimise kohta leiab lisainformatsiooni Eesti võrkpalli liidu kodulehelt http://evf.ee/ või saates oma soovid ja küsimused e-posti aadressil rahvaliiga@evf.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles