Koolivaheaja kava sai Viljandi noortetoas piljardiga avalöögi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile päeval mängisid noortetoas piljardit viis noort.
Eile päeval mängisid noortetoas piljardit viis noort. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui harilikult tehakse Viljandi avatud noortetuba Sakala keskuses lahti kell neli päeval, siis eile avati uks kolm tundi varem ning poole kolme paiku mängisid viis noort seal piljardit.

Koolivaheaja nädalal tegutseb noortetuba tavapärasest teises rütmis terve nädala. Laupäevani on see lahti iga päev kella 13—21 ning kavas on palju üritusi.

Eile tehti algust  reedeni kestva piljarditurniiriga ning õhtul oli muusikaviktoriin. Täna saab mängida lauamänge ning arutada koos huvijuhtide, õpilasesinduste ja Viljandi noortevolikogu liikmetega Viljandi noorte tegevust puudutavaid küsimusi.

Päeva lõpetab kohtumine peaminister Andrus Ansipi Viljandist pärit nõuniku Mihkel Leesiga.

Reedel on lisaks piljarditurniiri viimastele mängudele kavas tänavakorvpalliturniir «Öökoss».

Koolivaheaja lõpetab laupäeval ansambli Nevesis akustiline kontsert.

Viljandi avatud noortetoa administraator Siim Teder avaldas eile lootust, et piljarditurniir meelitab kohale rohkem mängijaid kui avapäeval tulnud viis inimest.

«Noori võiks muidugi rohkem käia, aga samas korraldame midagi sellist alles esimest aastat,» nentis Teder.

Sakala keskuse noorsootöö koordinaator Mart Saar tõdes, et noortetuba on Sakala keskuses avatud olnud alles lühikest aega ning paljud noored pole veel harjunud seal käima.

Varasematel aastatel korraldatud «Öökoss» on tema selgitust mööda siiski üsna populaarne olnud ning ta loodab, et mänguhuvilisi koguneb ka tänavu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles