Kauplused kaaluvad tossutajate tõrjumist

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Centrumi kaubanduskeskuse peasissekäigu esises varjualuses, kust käib iga päev läbi sadu linlasi, võib sageli korraga kohata sigaretti pahvivaid inimesi ja lapsevankriga emasid.
Centrumi kaubanduskeskuse peasissekäigu esises varjualuses, kust käib iga päev läbi sadu linlasi, võib sageli korraga kohata sigaretti pahvivaid inimesi ja lapsevankriga emasid. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Tegelikult on see ikka päris rõve,» iseloomustas üks keskealine Viljandi mees läinud nädalal bussijaamas kohatud «Sakala» ajakirjanikule naabruses asuva Centrumi poekeskuse peasissekäigu ees valitsevat olukorda.

Olgugi et kurtja on mõnikord sõprade seltsis õlleklaasi tõstes ka ise sigaretimaias, häirivad teda inimesed, kes suurte poodide välisuste vahetus läheduses tossutavad. Nii sunnitakse sealtsamast läbi käivaid mittesuitsetajaid vastu tahtmist tubakavingu sisse hingama ning prügikonteinerisse heidetud konid eritavad mitme meetri raadiuses ebameeldivat haisu.

Copy
Tagasi üles