Küünlatopsid ei püsi koormas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel kella kolme paiku sõitis veoauto Reinu teel metalli kokkuostupunkti poole, kui koormast lendasid küünlatopsid vastu tuleva auto pihta.

Küünlaid tootva aktsiaseltsi Hansa Candle juhataja Andre Aava sõnul on tootmisjäägid, sealhulgas küünlatopsid äraveo hetkel vedaja omad. Veo oli tellinud vanametalli kokkuostuga tegelev aktsiaselts Kuusakoski.

«Jah, see on vedamise hetkel tõepoolest meie oma,» nõustus Kuusakoski Viljandi osakonna juhataja Andre Aavastik. Tema sõnul ei saanud küünlatopsid autole kahju teha, nagu selle juht väitis, sest need on kergest materjalist. «Autojuht võis ehmuda,» lisas osakonna juhataja.

Aavastiku sõnul on juhtunus süüdi küünlatopse vedanud autojuht, kes ei pannud autokastile peale võrku, mis peaks takistama materjali lendumineku. «Firma on uus ja autojuht polnud seda tööd varem teinud,» nentis ta.

Et Hansa Candle'i ja Kuusakoski vahemaa on väike, on ka tõenäosus, et koormast midagi lendu tõuseb, Aavastiku sõnul pisike.

Kuusakoski osakonna juhataja kinnitas, et kogu autokastist lendu läinud materjal on tänavalt koristatud ning seda väga palju polnudki. «Katsume selliseid olukordi tulevikus kindlasti vältida,» lisas ta.

Küünlatopsid on varemgi tänavale pudenenud: Kuusakoski korraldas nende tänavalt koristamise ka tänavu märtsi keskpaigas. Tookord pudenesid tootmisjäägid koormast Reinu teele samuti juhi hooletuse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles