Viljandimaa sport 22.—28. oktoobrini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse Mõisakülas maakonna meistrivõistlusi tõstespordis.
Laupäeval peetakse Mõisakülas maakonna meistrivõistlusi tõstespordis. Foto: Elmo Riig / Sakala

KOLMAPÄEV, 24. oktoober

Jalgpall. Kell 15 mängivad Viljandi staadionil Eesti karikavõistluste kohtumist meistriliiga esindus FC Viljandi ja teise liigasse kuuluv Tallinna FC Flora II.

Käsipall. Kell 19 on Viljandi spordihoones Eesti karikavõistluste veerandfinaali teises kohtumises vastamisi Viljandi HC ja HC Kehra.

REEDE, 26. oktoober

Korvpall. Kell 20 algab Viljandi spordihoones avatud noortetoa korraldusel kolm kolme vastu peetav öökossu turniir.

LAUPÄEV, 27. oktoober

Tõstmine. Mõisaküla spordisaalis peetakse maakonna tõstmise meistrivõistlused. Osalejate kaalumine algab kell 9, võistluse algus on kell 11.

Jalgpall. Kell 11 kohtuvad Viljandi staadioni kunstmurul Eesti 1997. aastal sündinud noorte meistrivõistluste esiliiga turniiril JK Tulevik ja Tallinna FC Flora.

Lauatennis. Kell 11 algavad  Suure-Jaani gümnaasiumi spordisaalis mängud Suure-Jaani valla seeriavõistluse teisel etapil.

Jooks. Kell 12 on Holstre-Polli tervisekeskuses maastikujooksu võistlus, mille juhendiga saab tutvuda siin.

Võrkpall. Kell 17 peetakse Viljandi spordihoones Eesti ja Soome naiste ühisliiga kohtumist, milles Viljandi Metall võõrustab Woman Volleyt.

PÜHAPÄEV, 28. oktoober

Sulgpall. Kell 12 algab Kärstna spordihoones sulgpalli seeriavõistluste esimene etapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles