Naiskond alistas Tartus ülikooli esinduse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall pidas neljapäeval Eesti naiste karikavõistlustel oma esimese veerandfinaalkohtumise, alistades võõral väljakul Tartu Ülikool / Eedeni 3:0 (25:23, 25:22 ja 25:16).


Edasipääsuks karikavõistluste poolfinaali vajab Viljandi esindus veel üht geimivõitu. Teist korda on naiskonnad turniiril vastamisi 31. oktoobril Viljandi spordihoones.

Naiste karikavõistlustel on tänavu seitse osalejat. Loosi tahtel pääses otse poolfinaali Audentese SG / Noortekoondis. Teised kaks veerandfinaalpaari on TTÜ Dynamo Särtsakad ja Famila / Võru VK ning TTÜ ja Tallinna Ülikool. Viimati nimetud paarist selgub poolfinalist reede õhtul, mil 3:1 eduseisus Tehnikaülikool on võõrustaja rollis.

Veerandfinaalkohtumised peavad olema mängitud 5. novembriks ning poolfinaalid 26. novembriks. Karikavõistluste finaalmäng peetakse 9. detsembril Jõhvi spordihallis.

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall astub alanud hooajal esimest korda kodupubliku ette laupäeval, 20. oktoobril kell 19 Viljandi spordihoones, kus Eesti ja Soome liiga kohtumises on tema vastane Pihtipudase Pislaploki esindus.

Viljandi naiskonnal on kahest Soomes peetud kohtumisest turniiritabelis kirjas neli punkti. Ülemöödunud nädalvahetusel kaotati 2:3 Pieksamäkile ning võideti 3:0 Oriveden Ponnistust.

Viljandlannade laupäevane vastane kodusaalis Pihtipudase Pislaploki on seni Soomes peetud kolmes kohtumistes võitnud 3:1 Pieksamäki Volleyt ning kaotanud 1:3 liiga uustulnukale WoVo ehk Rovaniemin Woman Volleyle ning 0:3 LiigaEurale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles