Kaarel Kurvitsa osavõtt luhtus kaardilugeja haiguse tõttu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast pikka võistlus­pausi Mulgi rallil osale­nud Kaarel Kurvits loodab tuleval hooajal rohkem võistelda.
Pärast pikka võistlus­pausi Mulgi rallil osale­nud Kaarel Kurvits loodab tuleval hooajal rohkem võistelda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandlane Kaarel Kurvits jäi Saaremaa rallilt kaardilugeja Ove Jürgensoni haiguse tõttu kõrvale, ehkki oli viimase hetkeni startijate nimekirjas.

Septembris Uku Mulgi rallil pärast aastatagust ränka avariid rajale naasnud Kaarel Kurvits ütles, et püüdis Saaremaa sõidu tarvis leida haigeks jäänud kaardilugejale viimse hetkeni asendajat, ent paraku tulutult.

«Kõrget kohta poleks ma Saaremaal ilmselt saanud, aga sõidupraktikat on vaja,» kõneles Kurvits. Tänavu kevadel soetas ta endale N3 rühma Honda Civicu ja tegi sellega esimese stardi Viljandimaa teedel peetud autorallil. Paraku jäigi see tal hooaja ainsaks võistluseks.

«Mulgi rallil täitsin oma eesmärgi: tulin lõpuni ja sain kaduma kippunud sõidukindlust veidi tagasi,» rääkis ta. «Koht masinaklassi esikolmikus oli boonus — ega tahapoole ju langeda saanudki,» lisas Viljandimaal kolmandana lõpetanud Kaarel Kurvits.

Noormees tunnistab, et pärast mullu Lõuna-Eesti rallil läbielatud õnnetust napib tal sõidujulgust, mistõttu selle hooaja eesmärk oli leida end rallirajal.

«Tuleval aastal tahan osaleda kõigil meistrivõistluste sarja etappidel ja teha algust talveralliga,» kõneles ta. «Väike konks on siingi: võib-olla tuleb ajateenistuse tõttu plaane veidi muuta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles