Pille Vaiksaar pälvis elutöö tegija tiitli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi lasteabi- ja sotsiaalkeskuse juhataja Pille Vaiksaar
Viljandi lasteabi- ja sotsiaalkeskuse juhataja Pille Vaiksaar Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioon valis elutöö tegijaks sotsiaalvaldkonnas Viljandi laste- ja sotsiaalabikeskuse juhataja Pille Vaiksaare.


2008. aasta parimate sotsiaalvaldkonna töötajate võistlusele esitati 32 kandidaati, kellest assotsiatsiooni volikogu valis neli laureaati.

Pille Vaiksaar töötab sotsiaalvaldkonnas 1994. aastast. Tema juhitav asutus on olnud suunanäitaja puuetega laste hoolekandes ja rehabilitatsioonis.

Aasta sotsiaalhooldajaks sai Lihula vallavalitsuse hoolekandetöötaja Mati Jürman, aasta hoolekandeasutuse juhiks valiti Keila sotsiaalkeskuse juht Riina Sippol ja aasta sotsiaaltöötaja tiitli sai Võrumaa omavalitsuste liidu sotsiaaltöö peaspetsialist Marianne Hermann.

Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioon algatas 2007. aastal sotsiaaltöötajate tunnustamise, et tutvustada inimestele sotsiaaltööd ja selles valdkonnas töötavaid tublisid inimesi esile tõsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles