Merikotkaste pereelu jõuab teleekraanile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kotkaste tegemisi kajastavale klipile on lisatud selgitav tekst.
Kotkaste tegemisi kajastavale klipile on lisatud selgitav tekst. Foto: Kanal 2

Alates tänasest saab Kanal 2 vahendusel jälgida, kuidas merikotkad Linda ja Sulev järeltulevat põlve ootavad. Nimelt viib Kanal 2 oma reklaamipausile üleminekud otse merikotkaste pessa.


Kotkaklubi veebikaamera toob Looduskalendri vahendusel Kanal 2 reklaamipausidesse kõige viimased uudised paksus metsas asuvast kotkapesast. Teadaolevalt pole ükski maailma telekanal varem veebikaamera pilti oma vahekõllides kasutanud. Pildile on lisatud lühikese seletus, mis parajasti pesas toimub.

Merikotkastel on väga raske välimuse järgi vahet teha. Tähelepanelik vaataja tunneb Linda ära selle järgi, et tema on rõngastatud, Sulev mitte.

Lindast ja Sulevist saavad Kanal 2 uued eetrinäod, kes sümboliseeivad parimaid omadusi: truudust, koostööd, hoolivust, kohusetunnet ja loomulikkust. Praegu hauduvad Linda ja Sulev hoolikalt kahte või kolme muna. Hea õnne korral ilmuvad umbes kuu aja pärast Kanal 2 reklaamipausidesse toimekad uued tegelased, vastkoorunud kotkatibud.

Kanal 2 vaatajaid ootab ees vähemalt neljakuine seiklusrikas ja vaatemänguline loodustõsielusari. Kotkakõllid kestavad ajani, mil noored kotkad pesa maha jätavad. See juhtub juuli lõpul või augusti algul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles