Reinu tee jääb keeglisaalita

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandis Reinu teel asuva bowling’usaali sisemuses põlevad taas tuled, sest koha omanik, osaühingu So Great juhataja Tanel Alliksaar on leidnud sinna uue rentniku.

«Karu nahka pole mõtet jagada enne, kui karu on maha lastud,» lausus Alliksaar ning jäi maja saatuse osas saladuslikuks. Ta soostus ütlema vaid niipalju, et lõbustusasutust sinna ei tule. Seepärast võetakse bowling’urajad lahti ja pannakse müüki.

Peale kurikate ümberajamise sai enne sulgemist majas mängida ka piljardit.

Alliksaare omaks sai hoone 2010. aastal, enne seda kuulus restorani Köömneait asemele rajatud bowling’usaal aktsiaseltsile Liiwi Heliis, kes on nüüdseks pankrotti läinud.

Liiwi Bowlingu nime all tegutsenud saal läks eelmise aasta juuni algul suvepuhkusele ning jäigi suletuks. Juba tollal olid omanikul plaanid teha sinna midagi muud, kuid viletsate aegade tõttu jäidki need Alliksaare sõnul vaid plaanideks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles