Mäng avab Viljandi ajalugu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eraldi nuppe pole täringumängule veel valmistatud ja lõunanaabrite juures täitsid nende aset kolm väikest naksitralli kuju.
Eraldi nuppe pole täringumängule veel valmistatud ja lõunanaabrite juures täitsid nende aset kolm väikest naksitralli kuju. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnaraamatukogus hakkab valmima omapärane põrandamäng, mille nupud ja täringud viivad huvilisi uitama maakonnalinna ajaloorikastele tänavatele.

Suurem osa mängust on juba valmis ning esimest korda ka ära proovitud: nädal tagasi Valmieras peetud Viljandi päeval oli naksitrallidest nuppudega põrandamäng üks menukamaid atraktsioone. Hoolimata sellest, et mängu juurde kuuluvaid küsimusi tuli tõlkida esmalt inglise ja seejärel läti keelde ning need puudutasid osavõtjatele üsna tundmatut linna, pakkus valikvastuste äraarvamine Läti noortele omajagu põnevust.

Päris valmis saab mäng järgmiseks aastaks, mil Viljandi tähistab 730. aastapäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles