Seminar otsib koostöövõimalusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaa Rajaleidja keskus korraldab täna Sakala keskuses seminari «Teeme koos!», kus võetakse vaatluse alla maakonna karjäärivaldkonnas tehtav koostöö.

Viljandimaa Rajaleidja keskuse karjäärinõustaja Marili Lengi sõnul on organisatsioon endaga kaasa mõtlema kutsunud linnavalitsuse, maavalitsuse, arenduskeskuse, töötukassa ja noortekeskuste esindajad, karjäärikoordinaatorid ja mõned õpilasesindused.

«Seminari tulemusena teame, kes millega tegeleb ja kuidas üheskoos maakonna noori aidata,» sõnas Lenk.

Vastust soovitakse leida ka küsimusele, kas Viljandimaal võiks tegutseda karjääritöö koostöökogu.

Seminaril teeb esimese ettekande haridus- ja teadusministeeriumi üld- ja kutsehariduse asekantsler Kalle Küttis.

Seejärel tutvustab sihtasutuse Innove esindaja praegusi karjääriteenuseid Viljandimaal. Noorte töötute olukorrast annab ülevaate Eesti töötukassa Viljandimaa osakonna juhataja Merit Laan.

Noorte ettevõtlikkuse edendamise programmist ENTRUM ning ettevõtete külastamise süsteemi loomisest Viljandimaa õpilastele räägivad Kairi Ong ja Ille Metsla Viljandimaa arenduskeskusest.

Pärast lõunat arutletakse, millised on maakonnas kõnealuses valdkonnas koostöö võimalused. Mõtiskletakse ka selle üle, kuidas edasi minna ning kas ja kuidas peaks tööd alustama koostöökogu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles