Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõudmine. Eesti täiskasvanute sõudmise meistrivõistlustel korjasid viljandlased kolm kulda, viis hõbedat ja ühe pronksmedali. Eri paatkondade koosseisus tuli kolmekordseks meistriks Kaur Kuslap.

Autosport. Kristo Subi ja Teele Sepp lõpetasid Viru ralli absoluutarvestuses üheksanda ning oma N3 võistlusrühmas teise kohaga.

Kergejõustik. Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala sportlased pälvisid võidu pühapäeval Tallinnas peetud Audentese spordiklubi lahtistel vasaraheitevõistlustel. 55.37-ga oli naistest võidukas Kati Ojaloo ning meestest võidutsenud Martin Lehemets sai tulemuse 66.25.

Jalgpall. FC Tarvastu meeskond teenis meistrivõistluste teises liigas seitsmenda võidu: reedel alistas Viljandimaa esindus kodustaadionil 2:1 Tartu SK 10 teise. Meistrivõistluste kolmandas liigas alistas SK Tääksi 2:1 JK Tuleviku ning Suure-Jaani United kaotas 1:4 JK Welco Elektrile. Neljanda liiga meeskond JK Tuleviku Vanakesed mängis võõral väljakul 2:1 üle SK Imavere Forsi.

Käsipall. Pühapäeval Viljandi spordihoones kontrollkohtumise pidanud Viljandi HC ja HC Kehra leppisid 28:28 viigiga.

Ratsutamine. Laupäeval peetud takistussõiduvõistlusel «Nuiamäe karikas 2012» olid alates madalamatest parkuuridest võidukad Anni Maisla Orpheusel, Annika Veerpalu Basiliol, Elis Nõgel Andral ja Kairi Dräbtsinskaja Prestonil. Madalaimate takistustega sõidus oli raja puhtalt läbinuid 12.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles