TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

JOOKS. Kolmanda Mulgi jooksumaratoni võitis ajaga 2:45.46,1 Kristo Reinsalu. Parima Viljandimaa mehena oli Janar Pähn tulemusega 3:11.08,7 kuues. Poolmaratoni võitis Sander Hannus Rivo Subi ees ning 6,5-kilomeetrisel distantsil oli nobedaim Ülari Kais.
Pühapäeval Viljandis peetud Jüri Lossmani mälestusjooksu poolmaratoni lõpetas esimesena Andi Linn, 10,5-kilomeetrisel rajal oli parim Leila Luik ning 4,2-kilomeetrisel distantsil Deniss Salmijanov.

TENNIS. Viljandi tenniseklubi Fellin mängija Markus Kerner alustas eile rahvusvahelist ITF-sarja kuuluvat Saaremaa Openi põhiturniiri 6:1 ja 6:3 võiduga sakslase Marx-Aleksander Kepleri üle.

Sõudmine. Jurmalas peetud Baltimaade sõudmise meistrivõistlustel pälvisid Krete Koovit ja Erli Mat kuldmedali nii paarisaeruliste kui roolijata kahepaatide mõõduvõtul. Karl-Henry Thomson ja Priidik Vilumaa olid võidukad samade paadiklasside noormeeste distantsil.

Veemoto. Viljandi klubi Nord sõitja Paul Zujenkov sai klassi GT-15 Euroopa meistrivõistlustel Tallinnas teise koha.

JALGPALL. Laupäeval peetud Starmani vutipeol lõppes Viljandi linnavalitsuse ja Viljandi valla mäng 2:2 viigiga.
Eesti meistriliigas alistas FC Viljandi koduväljakul FC Kuresaare 6:0.
Viljandi neljandas liigas osalev meeskond Tuleviku Vanakesed alistas laupäeval võõrsil Tartu JK Tammeka III.
Laupäeval Suure-Jaani staadionil peetud kolmanda liiga mängus jäi SK Tääksi 3:4 alla Tartu Quattromedile.
Pühapäeval Viljandis Eesti naiste teise liiga kohtumise pidanud Tuleviku ja Tallinna Kalevi vastasseis lõppes võõrustajate 1:0 võiduga.

KÄSIPALL. Harjumaal Valk­las mängitud Eesti rannakäsipalli meistrivõistluste avaetapil oli Viljandi HC meeskond neljas. 1999. aastal sündinud Viljandi spordikooli esimene esindus teenis teise koha.

JALGRATTASPORT. Eesti jalgratturite maastikusõidu meistrivõistlustel sai Viljandi rattaklubi noormees Kristjan Johanson M-16 klassis hõbemedali.

PETANK. Pühapäeval peetud rannapetangi osavõistluse võitis Marko Kiivikas Leo Lukka ja Mauno Milli ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles