Soomlasi ähvardanud mees peeti kinni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel neljapäeval Pilistveres soome noori relvataolise esemega ähvardanud noormees tuli eile hommikul kokkulepitud ajaks politseisse ning ta peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Politsei pressiesindaja Kerly Peiteli teatel pidas Viljandi politsei kahtlustatavana kinni 22-aastase mehe. Praeguseks ei ole leidnud tõendust väide, nagu tal oleks olnud tulirelv või et ta oleks seda noorte ähvardamiseks kasutanud. Samas ei välista politsei seda võimalust ning jätkab uurimist.

«Selles juhtumis vajab kontrollimist relvataolise eseme olemasolu või selle kasutamine,» ütles Lõuna prefektuuri politseimajor Veiko Järva. «Samas ei soovi ma kahtluse alla seada juhtumi tõsidust, sest ähvardamine ja vägivalla kasutamine ei ole mingil juhul aktsepteeritavad ning tekitavad hirmu nii ohvrites kui kogu ühiskonnas.»

Järva lisas, et politsei analüüsib sedagi, kuidas intsidendi peategelane suutis sündmuskohal politsei kontrolli alt väljuda ning põgeneda.

Kõnealuse kriminaalmenetluse käigus on üle kuulatud tunnistajaid, kes on juhtunu kohta andnud vastakaid ütlusi. Seepärast palub politsei kõigil, kes Pilistvere küla peatänaval juhtunut pealt nägid, kuid pole sellest seni märku andnud, võtta julgelt ühendust Viljandi politseiga telefonil 433 8947 või operatiivnumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles