Keskväljakul pussitatu paraneb

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Interneti suhtlusvõrgustikes levivad kuuldused, nagu oleks juuni keskel Viljandi südalinnas pussitada saanud noormees vigastustesse surnud, kuid tegelikult hakkab ta tasapisi paranema.

Hiljuti viidi kannatanu intensiivravist üle tavapalatisse ja on loota, et peagi tuuakse ta Tartu ülikooli kliinikumist Viljandi haiglasse. Ehkki vigastatu sai vaid ühe noahoobi, oli tema seisund algul ülikriitiline.

Prokurör Maiken Mardim ütles, et eluohtliku tervisekahjustuse tekitamises kahtlustatakse 25-aastast varem karistamata meest, kes oma süüd osaliselt ka tunnistab. Vahi alla pole teda võetud.

«Ei ole alust arvata, et ta hakkaks uurimisest kõrvale hoidma või uusi kuritegusid toime panema,» põhjendas prokurör arvatava pussitaja vabadusse jätmist.

Tüli motiivi ei tahtnud Mardim esialgu öelda, sest uurija pole kannatanuga veel vestelnud.

Eluohtliku tervisekahjustuse tekitamise eest näeb seadus karistuseks ette 4—12-aastase vangistuse.

19. juunil kirjutas «Sakala», et traagilisele sündmusele eelnes linna keskväljakul tundidepikkune avaliku korra rikkumine, mille tõttu Grand Hotel Viljandis ööbivad turistid magadagi ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles