Mulgi ralli korraldajad klapitavad trassi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nagu üheksal varasemal aastal, võõrustab Viljandimaa tänavuselgi sügisel Eesti autoralli meistrivõistlusi.

Koduse sarja eelviimase etapina peetava võistluse korraldajate ütlemist mööda on käsil raja kooskõlastuste vormistamine.

Sellest võib järeldada, et 14. ja 15. septembril peetava ralli võistlustrass on paigas, kuigi praegu teada vaid asjaomastele meestele. «Suures plaanis on see tõepoolest nii,» kinnitas üks korraldajatest Arvo Arula. Tema sõnul pole trass siiski lõplikult paigas, sest suures osas sõltub see kokkulepetest maaomanikega.

«Üks on kindel — võistlus saab teoks,» lubas mullu rallil rajameistri kohuseid täitnud Sven Heinlaid.

Mulgi ralli korraldajad jätkavad traditsiooni ning pakuvad sõitjatele seni tundmatuid võistlusradasid. «Varem sõidetud lõikudega kattuvad need tänavu tõesti vaid väikeses ulatuses ning needki osad läbitakse seekord teistpidi,» lisas Heinlaid.

Meeste sõnul on üks olulisemaid muudatusi Läti rahvusliku sarja kaasamine ralli teisel päeval. See sarnaneb Eestis mullu kävitatud E-Cupiga. «Kui mullu startisid Mulgi rallil Eesti E-Cupi sarja masinad, siis tänavu eestlastel selles arvestuses mõõduvõttu pole, lätlaste omale on aga oodata ligemale 30 masinat,» selgitas Heinlaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles