Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpall. Viljandi spordikooli U-16 võrkpallinaiskond sai kodulinnas peetud Eesti meistrivõistluste finaalturniiril Pärnu ja Võru järel kolmanda koha.
Viljandi spordikooli U-20 naiskond võitis Tartus võrkpalliklubi Duo rahvusvahelise karikaturniiri.

Sõudmine. Karl Henry Thomson ja Priidik Vilumaa teenisid Valgevenes peetud noorte rahvusvahelisel sõuderegatil Eesti neljapaadi koosseisus kolmanda koha.

Iluvõimlemine. Johanna Christina Peterson sai Lätis korraldatud rahvusvahelistel võistlustel esikoha, Maria Elisabeth Soonik oli sealsamas teine.
Paide lahtistel iluvõimlemise meistrivõistlustel pälvisid eri arvestustes Grete-Liis Kändma teise ning Cathlyn Eirand ja Lisbet Neering esikoha.
Keilas peetud võistlusel «Hea laps» olid oma võistlusarvestuses võidukad Keliis Lillemets ja Lisbet Neering, Grete-Liis Kändma ja Cathlyn Eirand said teise ning Johanna Christina Peterson pälvis kolmanda koha.

Lauatennis. Pühapäeval mängitud Võhma karikasarja viienda etapi ja kogu sarja võitis Kätlin Latt, viienda osavõistluse lõpetas teise kohaga Rivo Saaremäe Julia Kirpu ees. Sarja kokkuvõttes järgnesid võitjale Kert Villems ja Mikk Vaikla.

Jalgpall. Laupäeval Viljandi staadionil peetud meistriliiga kohtumises oli FC Viljandi sunnitud 0:1 alla vanduma Narva JK Transile.
Eesti jalgpalli meistrivõistluste teises liigas tegi Viljandi Tulevik võõral väljakul väravateta viigi HÜJK Emmastega, FC Tarvastu kaotas Saaremaal 2:4 JK Sörvele.
Eesti jalgpalli meistrivõistluste kolmandas liigas oli Tuleviku teine meeskond nädalavahetusel peetud voorus 1:0 üle JK Welco Elektrist, SK Tääksi mängis 0:0 viiki EMÜ SK-ga ning Suure-Jaani United jäi 1:2 alla JK Võrule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles