Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpall. Eesti jalgpalli meistriliiga avavoorus pidi FC Viljandi Tallinna Kalevilt vastu võtma 1:2 kaotuse.

Pühapäeval Viljandi kunstmuruväljakul hooajaeelse kontrollkohtumise pidanud Viljandi Tulevik alistas 3:2 Türi Ganvixi, samas peetud Tuleviku duubli ja Tuleviku Vanakeste kohtumises jäi 3:1 peale duubelkoosseis.

Suure-Jaani noorte 1997. aastal sündinute saalijalgpalli turniiril võitis Viljandi Tuleviku esimene koosseis Pärnu ja Tuleviku teise ees.

Bowling. Viljandlanna Terje Roosi võitis Tallinna lahtiste meistrivõistluste naiste turniiri. Naiste konkurentsis jõudis viljandlannadest finaali veel Tiia Lige, kes pidi seal leppima kaheksanda tulemusega.

Käsipall. Viljandi spordikooli käsipallimeeskond alistas neljapäeval meistrivõistluste esiliiga turniiril 24:20 Audentese, päev hiljem tuli viljandlastel Põlvas vastu võtta 26:33 kaotus Mesikäpa meeskonnalt.
Nädalavahetusel peetud D-klassi Eesti noorte meistrivõistluste avaringi järel on Viljandi spordikooli meeskond 13 võistkonna konkurentsis kuuendal kohal.

Suusatamine. Laupäeval Haanjas peetud Eesti noorte teatesõitude meistrivõistlustel jõudis Saarepeedi esindus kuue parema sekka N-14 võistlusel neljandana ning M-16 meeskond kuuendana, Viljandi naiskond Põhjakotkas oli N-16 klassis viies ning Viljandi suusaklubi meeskond M-18 sõidus kuues.

Maadlus. Rakveres peetud Eesti noorte maadlejate seeriavõistluse etapil olid Viljandi spordikoolist võidukad Kevin Ervald, Kuldar Asu ja Ralf Raaga.

Korvpall. Eelmisel nädalal maakonna meistrivõistlustel peetud mängud lõppesid järgmiste tulemustega: Kord Nädalas / EE SK ja Paistu — 85:80, Anttila ja Tarvastu / Viiratsi LT — 73:75, Mõisaküla ja Kultuuriakadeemia — 93:52, Pärsti ja Hansa Ilutulestikud — 58:73, Mõisaküla ja Kord Nädalas / EE SK — 83:60, Männimäe Külalistemaja ja Anttila — 75:94, Suure-Jaani ja AP Mets — 64:91, AP Mets ja Tarvastu / Viiratsi LT — 107:64, Kärstna ja Paistu — 62:67, Mõisaküla ja Pärsti — 87:74 ning Männimäe Külalistemaja ja Spordikool — 73:84.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles