Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maadlus. Toomas Hunt sai Eesti Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlustel Jõgeval alla 60-kiloste kehakaalus hõbemedali.

Kergejõustik. Tallinnas lõppenud rahvusvahelisel mitmevõistlusel sai Sakala spordiseltsi liige Tarmo Riitmuru seitsmevõistluses 5563 punktiga viienda koha. Eesti meistrivõistluste arvestuses teenis ta hõbemedali.

Saalihoki. Viljandi Metalli meeskond mängis laupäeval meistrivõistluste teise liiga kohtumises SEB Jõgevaga 3:3 viiki nii normaal- kui lisaaja, ent pidi pärast karistusviskeid tunnistama vastase 4:3 paremust.

Korvpall. Laupäeval mängiti maakonna meistrivõistluste põhiturniiri avaetapi kaks viimast kohtumist. AP Mets alistas 87:79 Abja/Nuia ning Hansa Ilutulestikud 62:56 Tarvastu / Viiratsi LT. Põhiturniiri teise etapi esimeses vastasseisus sai Kärstna 60:58 võidu Paistu üle.

Autosport. Eesti ralli­sprindi meistrivõistluste Otepää etapil olid Tiit Rattasep ja Ain Heiskonen klassis Ralli 2WD teised.
Otepää ralli E-Cupi sarja avaetapil teenisid J21 arvestuses klassivõidu Tanel Tepandi ja Reio Rada, etapivõidu said kirja ka ainsa veomasinaga rajal käinud Olev Helü ja Aivo Alasoo.

Lauatennis. Möödunud neljapäeval Viljandi spordihoones peetud maakonna koolide karikavõistlustel sai juunioridest esikoha maagümnaasiumi esimene koosseis ja kadettidest Suure-Jaani kooli esindus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles