Autosportlasi kimbutab pakane

, mittetulundusühingu Tarvastu Spordi ja Vaba Aja Klubi juhatuse esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui paari nädala eest polnud autosportlaste seas populaarseks saanud jäärajavõistlusi võimalik korraldada õhukese jää või liiga pehme maapinna tõttu, siis praegu on vastupidi: kalendrisse sunnib muudatusi tegema vali pakane.

Tarvastu spordi ja vaba aja klubil (SVK) oli eeloleval pühapäeval, 5. veebruaril plaan pidada Raassillal hooaja esimene autode jääraja- ja rahvakrossisõidu etapp, kuid ilmaprognoosi silmas pidades oli võistluste toimkond sunnitud nihutama ürituse nädala võrra edasi, 12. veebruarile.

Korraldajad loodavad, et järgmiseks nädalavahetuseks temperatuur tõuseb. Eelolevaks nädalavahetuseks lubatud ligemale 25 miinuskraadiga ei pidanud nad mõistlikuks võistlejate ja pealtvaatajate külmataluvust proovile panna.

Tarvastu jäärajasõit ja rahvakross on kaks eri võistlust. Esimene peetakse eraldistardist ja sellel võivad osaleda kõik tehniliselt korras tänavasõiduautod, kuid kehtivat tehnilist ülevaatust ega kindlustust ei nõuta.

Rahvakrossisõidus antakse ühisstart, võistlusautodel peab olema sisseehitatud turvapuur ning tehnilised nõudedki on rangemad. Kindlasti nõutakse mõlemal võistlusel rahvakrossi võistlejakaarti, sest üritused on registreeritud Eesti autospordi liidus kinnitatud juhendi ja tehniliste tingimustega. Nendega tuleb enne võistlust tutvuda.

Info on saadaval Tarvastu valla kodulehel www.tarvastu.ee.

Sel hooajal on Tarvastu rahvakrossis plaanis teha kaks talvist ja kaks suvist osavõistlust. Peale 12. veebruarile nihutatud etapi on mõõduvõtt kavandatud ka 26.veebruarile.

Mittetulundusühing Tarvastu SVK ootab huvilisi oma oskusi jäärajal proovile panema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles